بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای خورشت چیست؟

در ایران با توجه به فرهنگ‌های غذایی مختلف، قسمت اعظم گوشت گوسفند (60 تا 65 درصد لاشه) به‌عنوان گوشت خورشی (تحت‌عنوان گوشت با استخوان) استفاده می‌شود که ناحیه سرسینه، سردست، کتف و حتی میان پهلو را در برمی‌گیرد. گوشت مطمن و خوب  09125148285
گوشت مرغ ماهی گوشت منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

شخصی???? sarafiayandeh مسافر مهتاب تور لحظه آخری حرفهای خودمونی اخبار ایرانی شنیده های هنری محمد بخشی|مشاوره حرفه ای ویلا و آپارتمان در نوار ساحلی مازندران